WordPress logo

Een website gebruikt u als ondernemer om het verkoopproces van uw bedrijf te ondersteunen, relaties mee op te bouwen en producten te verkopen. Bij het maken en beheren van een website is het belangrijk eerst uw doelstelling vast te stellen. 

Resultaten natuurlijk, daar gaat het om!
Een succesvol ondernemer denkt verder dan alleen het etaleren van zijn diensten en producten. Om bezoekers naar uw website te trekken zijn actualiteit en interactie van essentieel belang. Weet wat uw doelgroep belangrijk vindt om hem vervolgens met wervende webteksten aan te spreken. Als uw doelgroep zich aangesproken voelt zal hij sneller tot zaken overgaan!

Open source
Harts Productions bouwt websites in WordPress, een open source CMS waarmee u zelf eenvoudig wijzigingen kunt doorvoeren aan de inhoud van uw website. Ook voor hosting en onderhoud kunt u bij ons terecht. Het ontwikkelen van online producten en diensten doen we in samenwerking met de firma HETWORKS. Harts Productions vertaalt uw merk naar beeld en HETWORKS ontwikkelt de techniek. Samen stellen we hoge eisen aan uitstraling en gebruiksgemak.

Door een unieke combinatie van beeld en design creĆ«ren we nieuwsgierigheid bij uw online voorbijgangers en verleiden hen uw website te bezoeken. We kunnen teksten schrijven, redigeren en vertalen. 

Harts Productions bouwt websites met:

  • Een uniek webdesign.
  • Een analysekoppeling.
  • Zoekmachinevriendelijke content.
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden.
  • Gebruiksvriendelijk beheer (geen technische kennis nodig).

Overweegt u ook een nieuwe website te laten maken? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Klik op de button voor een impressie ons werk.