Full-service

Alle creatieve diensten onder één dak. U vraagt wij draaien!

Return on investment

Wij zorgen ervoor dat de investering zich terugverdiend.

VCA, GWO, BOSIET+OLF, CA EBS

Gecertificeerd, we hebben kennis van de geldende veiligheidsnormen.

Technische kennis

Team van creatieve specialisten met technische kennis.

FULL-SERVICE

Ligt er altijd een promotieklus te wachten omdat niemand er tijd voor kan maken? Bent u de multitasker in het bedrijf?

Dan biedt ons full-service pakket uitkomst! Wij bieden alles wat u nodig heeft voor doeltreffende beeldcommunicatie onder één dak. We adviseren, denken mee en dragen zorg voor een succesvolle uitvoering van uw communicatie backoffice.

Harts Productions is een full-service productiebedrijf in beeldcommunicatie gespecialiseerd in de technische industrie. We zijn dé creatieve productiepartner als het gaat om fotografie, video, 3D animatie, lichtreclame, drukwerk en promotie. We kunnen in elke discipline het productieproces van idee tot realisatie verzorgen.

Hoe het werkt?
Periodiek stellen we uitgangspunten en doelstellingen vast. Zo werken we altijd vanuit een heldere visie. We ontzorgen door de uitvoering van u over te nemen. Voor elke productie maken we een plan, budgettering en een tijdspad, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Gehavend Goed - Trap dok rechts
Offshore Photography by Harts Productions

Creatieve professionals met technische kennis

Technisch inzicht, dat is waarin we ons onderscheiden! Om technische projecten te vertalen in professionele foto- en videoproducties is technische kennis een absolute must! Met trots kunnen we zeggen dat het team van Harts Productions alle skills in huis heeft om complexe technieken naar visuele producties te vertalen. We spreken de taal, denken mee, adviseren en werken in nauwe samenwerking met de klant toe naar het mooiste eindresultaat.

Skills
We zijn gespecialiseerd in de technische industrie. Dat wil zeggen dat we de industrie goed kennen. Zo werken we altijd met goedkeuring van de technici ter plaatse en volgens de geldende veiligheidsnormen. Wij zijn gecertificeerd voor: VCA – GWO – HUET, BOSIET+OLF en CA EBS. Doorlopend wordt door ons geïnvesteerd in veiligheidstrainingen om bij te dragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving, voor onszelf maar bovenal voor de klant.

Logistiek
Binnen ons full-service pakket kunnen we alles regelen, ook het logistieke traject. Harts Productions beschikt over een packshotstudio en voldoende opslagruimte om stand(materialen) veilig op te slaan. Onze locatie is voor vrachtvervoer goed bereikbaar.