Product Photography by Hart Productions

Hoe lek- en luchtdicht zijn verpakkingen die uit de verpakkingsmachine komen?

De lektest meetapparatuur van Oxipack leak detection detecteert zowel grote als uiterst kleine lekjes in verpakkingen. Dit gebeurt direct nadat de voedings- of geneesmiddelen verpakt zijn.

De door Oxipack ontwikkelde apparatuur meet drukverschillen in een zo klein mogelijke meetruimte om de verpakking heen. Loopt de druk in die meetruimte op, dan is sprake van een lekje. Door de manier van testen blijven alle geteste verpakkingen onbeschadigd en droog. Deze unieke meetmethode dringt verspilling binnen de productielijn terug en reduceert afkeur verderop in de keten.

Fotografie en film
Voor diverse promotiedoeleinden fotografeerde en filmde Harts Productions deze lektest meetapparatuur. De gefotografeerde producten zijn vrijstaand opgeleverd.

Harts Productions fotografeert producten met een dusdanige belichting die de unieke eigenschappen van een product tot z’n recht laat komen. Vervolgens zijn we in staat om beelden dusdanig te bewerken dat de aandacht van uw doelgroep direct getrokken wordt. We beschikken over een eigen fotostudio met een goede bereikbaarheid voor vrachtvervoer. Ook productfotografie op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over productfotografie of -video? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een impressie van ons werk vindt u in bijgaande gallerie en video.

 

Terug naar Projects

144