TROTS! Deze week heb ik mijn productielabel Gehavend Goed gelanceerd.

Als industrieel fotograaf exposeer ik onder de naam Gehavend Goed mijn vrije werk. Werken waarin ik de schoonheid van doorleefde materialen vastleg. Al langer was het een wens om fotografie, techniek en kunst samen te brengen.

Gehavend Goed betreft een unieke fotocollectie met een niet alledaags onderwerp. De werken worden in beperkte oplage, op groot formaat en op ruw materiaal geprint. De collectie 2015 vindt u op deze website. Gegarandeerd een eyecatcher in elk interieur!

Weten hoe Gehavend Goed bij u aan de muur staat? Stuur ons dan een foto, dan maken wij vrijblijvend een virtuele presentatie van een selectie Gehavend Goed in uw ruimte.

Bekijk hier wat Gehavend Goed u te bieden heeft.  Gehavend Goed home

Bent u geïnteresseerd in ons werk, neem dan contact met ons op. Mail ons via het contactformulier of bel ons op nummer 0343 – 55 21 48.

110