_DSC2488

Ferdinand Harts: fotograaf, filmer
en eigenaar van Harts Productions

Als allround fotograaf kwam Ferdinand in het jaar 2000 in aanraking met de maritieme industrie doordat hij – als huisfotograaf van AEGIR-Marine – diverse maritieme projecten ging fotograferen. De techniek was voor Ferdinand niet vreemd vanwege zijn technische opleiding en werkervaring. De passie voor techniek was nooit weggeweest bleek uit de mooie foto- en videoproducties die volgde, een specialisme was geboren.

Later is Ferdinand zich gaan specialiseren als fotograaf binnen in technische industrie. Doordat de behoefte van de klant verder ging dan alleen fotografie heeft hij zijn dienstenpakket in 2010 uitgebreid met video, 3D animatie, grafische vormgeving, print, webcare en social media care. Harts Productions bestaat inmiddels uit een team van zelfstandige specialisten in elke discipline en draait op volle toeren. TROTS zijn we dat Harts Productions al vele mooie producties op haar naam heeft staan.

Bekijk de projectenpagina voor een impressie van ons werk.

TESTIMONIAL

logo ruysch

“Ferdinand is een professionele, sympathieke en gepassioneerde fotograaf die altijd kwaliteitsfoto’s aflevert. Zijn passie voor de techniek en industrie maken het zeer plezierig om met hem samen te werken. Hij begrijpt waar het om draait in onze business en weet beelden te maken die de liefde voor techniek weergeven.”

Willem-Hendrik Ruysch, Managing Director Ruysch International BV

Image your brand!