Voor het 100-jarig bestaan van Spido is door De Hoop Shipyard de Spido – Prinses Amalia gebouwd, Harts Productions volgde de bouw met fotografie, film en timelapse.

Shipyard De Hoop presenteert met trots het ontwerp dat samen met Cor D. Rover voor Koninklijke Spido BV is gemaakt. Deze toonaangevende tour- en event-scheepsexploitant in het havengebied van Rotterdam is in heel Nederland bekend. In de loop der jaren heeft De Hoop het grootste deel van de vloot van de Spido gebouwd en toen ze werden benaderd om dit ‘verjaardagscadeau’ te bouwen voor het 100-jarig jubileum van hun klant, wisten ze dat we met iets speciaals moesten komen. Samenwerking met jachtontwerper Cor D. Rover heeft geleid tot een verbluffend nieuw toer- en evenementenschip. Een vergelijkbare grootte als de andere schepen, maar meer luxe en hightech.

Skills

Technisch inzicht, dat is waarin Harts Productions zich onderscheid! Om technische projecten te vertalen in professionele foto- en videoproducties is technische kennis een absolute must! Met trots kunnen we zeggen dat het team van Harts Productions alle skills in huis heeft om complexe technieken naar visuele producties te vertalen. We spreken de taal, denken mee, adviseren en werken in nauwe samenwerking met de klant toe naar het mooiste eindresultaat.

We zijn gespecialiseerd in de technische industrie. Dat wil zeggen dat we de industrie goed kennen. Zo werken we altijd met goedkeuring van de technici ter plaatse en volgens de geldende veiligheidsnormen. Wij zijn gecertificeerd voor: VCA – GWO – HUET, BOSIET+OLF en CA EBS. Doorlopend wordt door ons geïnvesteerd in veiligheidstrainingen om bij te dragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving, voor onszelf maar bovenal voor de klant.

107