In opdracht van Shipyard De Hoop volgde Harts Productions de bouw van het schip de Celebrity Flora. Het beeldmateriaal geeft een bijzondere terugblik op het hele bouwtraject. Door het wisselen van de vlag werd de Celebrity Flora in mei officieel overgedragen aan Celebrity Cruises.

Skills
Technisch inzicht, dat is waarin Harts Productions zich onderscheid! Om technische projecten te vertalen in professionele foto- en videoproducties is technische kennis een absolute must! Met trots kunnen we zeggen dat het team van Harts Productions alle skills in huis heeft om complexe technieken naar visuele producties te vertalen. We spreken de taal, denken mee, adviseren en werken in nauwe samenwerking met de klant toe naar het mooiste eindresultaat.

We zijn gespecialiseerd in de technische industrie. Dat wil zeggen dat we de industrie goed kennen. Zo werken we altijd met goedkeuring van de technici ter plaatse en volgens de geldende veiligheidsnormen. Wij zijn gecertificeerd voor: VCA – GWO – HUET, BOSIET+OLF en CA EBS. Doorlopend wordt door ons geïnvesteerd in veiligheidstrainingen om bij te dragen aan een veilige en efficiënte werkomgeving, voor onszelf maar bovenal voor de klant.

44