Yes het is gelukt! Allang heb ik de wens om fotografie en design samen te brengen. Het resultaat is een materiaalbewerking die een nieuwe dimensie geeft aan beeldpresentatie. Binnenkort daarover meer!

Voor de productlancering zocht ik naar een moderne ruimte waarin de beeldpresentatie perfect zou passen. Zo kwam ik terecht bij Michel Oprey&Beisterveld waar ik de showroom mocht fotograferen. Eigenlijk doet het woord showroom geen recht aan deze fantastische bedrijfslocatie. Michel Oprey&Beisterveld is een gastvrij bedrijf met mooie producten in natuursteen.

Als ondernemer streef ik altijd naar een win-win situatie. Leuk als dit op een natuurlijke wijze op z’n plek valt. Zo gebruikt Michel Oprey&Beisterveld de gemaakte beelden voor diverse marketingdoeleinden en zijn ze binnenkort ook in mijn productpresentatie terug te zien. 

 

102