U wilt meer uit social media halen maar u heeft geen tijd?
Dan biedt Social Media Care biedt uitkomst!

Social media, ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Ze bieden ondernemers kansen om klanten te vinden, te informeren en te binden.

U wilt dat social media echt iets oplevert?

Als u uw doelgroep wilt bereiken en klanten wilt binden dan is het verstandig na te denken over de inrichting van uw social media. Het effectief toepassen van social media vraagt kennis en tijd. Zo wordt bijvoorbeeld regelmatig vergeten vanuit een marketingstrategie te werken. Dat is jammer want u wilt tenslotte dat de tijd die u in uw social media investeert wel iets oplevert.

Lastig om bij te blijven in de digitale wereld?

Dat is helemaal niet gek, we leven namelijk in een digitale revolutie waarin ontwikkelingen steeds sneller gaan. Er is zoveel waaraan u tegenwoordig moet meedoen; LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube, Blog, Google+ etc. Social Media Care helpt u met de juiste boodschap op de juiste plek, op het juiste moment. Daarmee realiseren we een groter bereik en dus een grotere naamsbekendheid voor uw product of dienst.

Onze diensten op een rij:

  • Social media plan maken.
  • Social media bedrijfspagina’s maken en/of updaten.
  • Verschillende berichten plaatsen verspreid over een maand.
  • Actief monitoren en reageren op vragen van social media gebruikers.
  • Weblog aanmaken en beheren.
  • Mogelijke leads doorverwijzen.
  • Rapportage per maand.
  • Digitale nieuwsbrief maken.
U heeft al een abonnement voor 35 euro per maand!

Werkwijze 

Harts Productions werkt met een team van zelfstandige specialisten in elke discipline zodat we onze klanten van A-Z kunnen ontzorgen. Met trots kunnen we zeggen dat we voor Social Media Care professionals in huis hebben met ruime ervaring in online marketing.

Is uw belangstelling gewekt? Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Meer klanten én meer omzet, dat wilt u toch ook?