Bowl Belly

Ronde bolle lichtreclame voor gevel en interieur.
  • vapers
  • _DSC0012s
  • _DSC3776
Reclamelichtbakken

Bowl Belly reclamelichtbakken zijn rond bol is én verlicht en geven daardoor een 3D dimensie aan uw merk. De reclamelichtbakken worden in uw eigen huisstijl gemaakt en zijn voorzien van energiezuinige LED verlichting. Bowl Belly reclamelichtichtbakken zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Uitvoeringen

Bowl Belly lichtreclame is in de volgende uitvoeringen leverbaar:

1. Dubbelzijdig – Bowl Belly Globe

De Bowl Belly Globe is een ronde dubbelzijdige reclamelichtbak (tweezijdig bedrukt) met wandophanging. De lichtbak is leverbaar in de maten ø65 cm, ø45cm en ø18cm . De lichtbak heeft een RVS waterdichte behuizing en is voorzien van een sterke wandsteun met twee gaten. De Bowl Belly Globe is geschikt voor binnen en buiten.

2. Enkelzijdig – Bowl Belly Wall 
De Bowl Belly Wall is leverbaar in de maten ø65cm, ø45cm en ø18cm (enkelzijdig bedrukt). De lichtbak is voorzien van energiezuinige LED verlichting, montage met magneet- of schroefophanging en afgewerkt met luxe acrylring, RVS of koperen ring. Bowl Belly Wall hangt 2cm van de muur en is aan de achterkant lichtdoorlatend, hierdoor ontstaat er een glow effect op de muur. Bowl Belly Wall is voor binnen en buiten geschikt.

 

 

Montage

_DSC0178Bowl Belly Globe is standaard voorzien van een sterke wandsteun met twee gaten. Dat maakt het ophangen van de ronde lichtbak eenvoudig.

3-sets-Lot-Strong-Countersunk-font-b-Magnets-b-font-font-b-Hole-b-font-5mm

Bowl Belly Wall wordt standaard geleverd met een magneetophanging. De magneet wordt met een schroef aan de muur bevestigd. Omdat Bowl Belly aan de achterzijde van een stalen kern is voorzien, klikt Bowl Belly gemakkelijk vast aan de muur. De buitenuitvoering wordt middels een schroefmontage aan de muur bevestigd, deze montage is uiteraard ook voor de binnenuitvoering mogelijk.
_DSC0385s

Extra
Als er specifieke wensen zijn ten aanzien van de montage kan dit in overleg worden uitgevoerd.

_DSC0161.jpgzw_DSC0151.jpgzw_DSC0167.jpgzw

Display’s


Voor het etaleren van producten leveren wij diverse verlichte display’s. De display’s zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar. Gegarandeerd een blikvanger op uw toonbank, bar of balie.

 

 

 

Bowl Bellly Interieur

Zoekt u iets vernieuwends voor een interieur? Dan is Bowl Belly Interieur iets voor u!

Bowl Belly Interieur maakt van wanddecoratie een ware eye catcher. Bowl Belly Interieur kan met beelden uit eigen beeldbank worden geleverd maar kan ook met uw eigen beeldmateriaal worden geprint.

Fish-eye beelden
Voor Bowl Belly Interieur is een serie fish-eye beelden gemaakt. Door een lens met extreme beeldhoek wordt alles wat recht is krom en het perspectief compleet uit z’n verband gerukt. Door de extreme perspectiefvertekening ziet het beeld er heel anders uit dan normaal. De beeldhoek is gigantisch, met 180 graden zicht. Omdat Bowl Belly standaard rond, bol en verlicht is krijgt de fish-eye afbeelding nog eens extra dimensie.

Wilt u een fish-eye afbeelding van een eigen onderwerp? Ook in beeldmateriaal leveren wij maatwerk! Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van Harts Productions afbeeldingen van deze site te verspreiden of te verveelvoudigen.

Bowl Belly is een productielabel van Harts Productions