Harts Productions levert LED visuals voor beurspresentatie en interieur. Of het nu gaat om een wand- of vrijstaande visual, met of zonder LED verlichting, wij hebben de oplossing!

detail_pees_groot opgerold_doek_grootLED visuals worden geprint op textieldoek en afgewerkt met een siliconenstrip. Deze strip zorgt ervoor dat de textielprint snel en zonder beschadiging in het frame wordt geplaatst en makkelijk kan worden gewisseld. Hierdoor is de LED visual efficiënt in gebruik en voor meerdere doeleinden toepasbaar.

De frames zijn van hoogwaardig kwaliteit en kennen tal van doordachte toepassingen en accessoires. Zo kunt u makkelijk wisselen tussen een vrijstaande en hangende montage. Ook tweezijdige visuals kunnen we leveren. De LED visuals kunnen in elke gewenste maat geleverd worden.

highpowerled2_groot highpowerled1_grootKwaliteit
De textielprints zijn licht in gewicht waardoor ze makkelijk op te rollen en te verzenden zijn. Door de nieuwste technieken als UV-print en sublimatieprint ontstaat de beste kwaliteit. Fotografische kwaliteit in een hoge resolutie op grootformaat is dan ook het resultaat. Alle LED visuals worden geleverd onder licentie van PHILIPS. Daarnaast maken wij gebruik van 24v drivers die in het textielframe worden gemonteerd. Door de vormgeving van de frames is er geen schaduwvorming zichtbaar.

Voordelen:

  • Toepasbaar voor interieur en expo.
  • Onderscheiding; altijd een gespreksonderwerp dat leidt naar uw produkt en/of dienst.
  • Full colour print met fotografische kwaliteit en een hoge resolutie.
  • Elk gewenst formaat leverbaar.
  • Duurzaam in gebruik.
  • Makkelijke wissel door siliconenstrip.
  • Textielprints zijn eenvoudig op rol te vervoeren en/of op te slaan.

Nieuwsgierig wat lLED visuals voor uw bedrijfspresentatie kan betekenen? Wij denken mee in ontwerp en montage. Neem vrijblijvend contact met ons, wij informeren u graag over de mogelijkheden.